Var på äventyrsskalan ligger du?

Upplev en eldshow, lär dig blåsa glas, njut av utsikten från taket på en ruin från 1200-talet eller cykla MTB med havet som fond. Vi hjälper dig att styra upp aktiviteter som är på pricken för just ditt team.

Bröllop och fest

Er stora dag. Eller din stora dag? Oavsett om det är bröllop eller annan bemärkelsedag hjälper vi dig med planering och genomförande så att du kan koncentrera dig helhjärtat på att vara stjärnan i filmen om dig själv. 

Almedalsveckan

Det blir annorlunda, men det blir. Vi hjälper dig planera och genomföra hejdundrande intressanta, viktiga och spännande seminarier, debatter och föreläsningar. Vi har studiolösningar både på fastlandet och hemma på ön. 

Inför 2022 kan du redan nu kontakta oss för möjligheten att arrangera ditt event i medeltida miljöer, trädgårdar och lokaler i direkt närhet till Almedalen.  Kontakta info@gogotland.se för mer information.

Middagar

Middagar för stora och små sällskap, med eller utan underhållning och överaskningar. Ät Gotländskt, veganskt, indiskt eller laga din egen mat efter säsongens varor. Vi ger dig idéer utifrån din önskan.

Vi kan arrangera häftiga middagar i tält och på stränder till i vackra historiska miljöer och modern restaurangmiljö.