Erfarenhet och engagemang

Det hittar du hos oss

Fixare och visionärer

Vårt team av projektledare, producenter och aktivitetsansvariga hjälper dig (pushar dig!) att skapa minnen som inte bleknar. 


Sedan 2007 har vi hjälpt företag, organisationer och privatpersoner att planera, arrangera och genomföra kick-offer, konferenser, kongresser, bröllop, middagar och andra event på Gotland. Vi är fixare och visionärer och har en lokalkännedom som gör att vi kan lova att ni får en upplevelse över det vanliga. Vi har även en lokal förankring i Åre och fjällvärlden där flera av våra tidigare arrangemang har haft sin hemvist.


För oss är det viktigt att tänka och jobba hållbart. Vi vill hjälpa våra kunder att resa och genomföra hållbara och gröna event och arrangemang på den nivå ni kräver. För oss är hållbarhetsaspekten en självklarhet. Under 2021 bygger vi därför på vår hållbarhetsstrategi med certifieringar och tillhörande strukturer för rapportering och sätter riktlinjer för våra samarbetspartners och leverantörer. 
Jobba med oss

Vi är storytellers, strateger, drömmare, kreatörer, travellers, doers, kommunikatörer, techies och tänkare.

Vi är på ständig jakt efter talangfulla människor som kompletterar oss så håll utkik på den här sidan framåt. Du kan också maila in ditt CV på jobb@gogotland.se