RUINERNA

FÖRETAGSEVENT I visbys ruiner

Visbys ruiner lever nu upp när vi på goGotland har möjligheten att använda dem till olika evenemang. Vad sägs om en fördrink med ljus-och ljudshow i St Lars, fördrink på Helge Ands tak eller en härlig unik middag i Klosterlängan.

Munkarnas efterlämnad har gett oss unika platser för musik, bröllop, företagsmiddagar och teambuilding. Några av ruinerna var kyrkor för en församling, andra hospital eller kloster – alla är de majestätiskt vackra.

Ett levande arv i olika byggnadsstilar, historia och arkitektur i snart sagt varje kvarter av Visby innerstad. Som enda eventbyrå har vi möjlighet att erbjuda ditt företag tidlösa arrangemang i nutid på dessa platser -Visbys ruiner

 • S:t Per

  I Sankt Pers unika och historiska miljö finns flexibla möjligheter för unika lösningar. Ruinen ligger ett stenkast från Donners plats och Almedalen

 • S:t Nicolai

  S:t Nicolai är en av Visbys mäktigaste kyrkoruin som med sitt särpräglade stämningsljus längs murverket belyser den historia som lokalen besitter.

 • S:t Lars

  Centralt i stan mittemot Gotlands Bryggeri, intill Stora Torget, ligger denna vackra medeltida kyrkoruin. En gång gotlänningarnas församlingskyrka, i dag kan vi arrangera bröllop och företagsevent.

 • S:ta Karin

  En av de mäktigaste och mest välbesökta ruinerna med sina höga valv mot en öppen himmel. Sankta Karin är med sina historiska vingslag den perfekt unika platsen för en kickoff, företagsmiddag, bröllop eller musikarrangemang.

 • S:t Göran

  Sankt Göran är en magnifik kyrkoruin som ligger strax utanför Visbys ringmur i vacker grönskande miljö ovanför Visby Lasarett, lämpligt nog. Sankt Göran var tidigare kyrka och sjukhus för de spetälska, för att skydda stadsborna från smittan byggdes den utanför ringmuren.

 • Klosterlängan

  Visbys, kanske Gotlands, mysigaste eventlokal ligger ett stenkast från Stora torget i anslutning till Sankta Karin ruin. I den här medeltida klosterlängan från 1200-talet kan vi erbjuda en lokal som utan tvekan är det absolut bästa alternativet för seminarier, mingel och middagar.

 • Drotten

  Drotten är en fantastisk öppen och ljus ruin mittemot Sankt Lars ett stenkast från Stora torget. Med vackert ljus som flödar in är detta en perfekt miljö för bröllop och mingel.

 • Helge And

  Kyrkan har åtta sidor och är byggd i flera våningar med gemensamt kor. Det här är möjligheternas ruin i tre plan. Fördrink och mingel med hänförande utsikt på taket.