Ute, inne eller mittemellan

Väder efter kläder - du sätter förutsättningarna och vi fixar en plats som fungerar.

När det sitter i väggarna

Vi har tillgång till en mängd helt unika platser och miljöer. Vi vet, vi vet - det låter som en klyscha. Men helt ärligt, om inte medeltida ruiner, nästan hemliga gläntor i en skog vid havet eller takterasser från en kyrka uppförd på 1200-talet är just unika, då vet vi inte vad som är det. 

Ruinerna

Helge AndDrotten

Klosterlängan

Sankt Göran

Sankta Karin

Sankt Lars

Sankt Nicolai

Sankt Per

Ytor under Almedalsveckan
  • MELLANGATAN

    Central mötesplats för seminarier och mingel


  • HÄSTGATAN

    Flexibel eventyta med maximal profilering

  • S:t Hansgatan 

    Härlig miljö mitt i Visby innerstad - för föreläsningar, debatter, mingel och mycket mer

Andra platser & miljöer

Upplev 800 år av möten i en förstklassig och magisk eventmiljö

Upplev en förstklassig middag i en ruin i Visby innerstad. I ståtliga Kultudralen kan vi genomföra middagar med upp till 600 sittande gäster. Man har tillgång till en servicebyggnad med loge och toaletter inklusive handikapptoalett. Ruinen är Visbys mäktigaste kyrkoruin med stämningsljus längs murverket som belyser den historia som lokalen besitter. Här får ni inte bara en kulinarisk resa utan även en upplevelse som är världsunik. Hänför dina gäster med ett mingel, middag eller en hel show.


Lämna vardagen för ett viktigt miljöombyte med lyckat resultat

Här på Surflogiet står grillarna tända för att ge er Gotlands godaste burgare blandat med äventyr på havet, musik och gemenskap. Vi vet hur viktigt miljöombytet är för att kreativiteten i gruppen skall flöda. Lämna vardagen och ta med dig kollegorna till stället ni länge kommer att prata om. En plats för möten närmare havet än här, blir svårt att hitta. Kanske är det just närheten till havet och naturen som har störst påverkan på ert resultat?Vår hemligaste plats finns långt in i den gotländska urskogen

Bada badtunna på Gotland med dina kollegor och vänner. En liten bit utanför Visby långt in i skogen på slingriga vägar har vi hittat en plats som gett många timmars laddning av skratt och gemenskap under avkopplade former utan varken el eller mobiltäckning. Skyddat för vind och oväder dukar vi upp för middag i det gamla bulhuset med brasa för de mindre grupperna eller utanför under canvasdukar mellan träden. Den gotländska Whiskyn har präglats av källans vatten som du självklart bjuds på under kvällen.