Hållbarhet

Hållbarhet – ett vackert
ord som betyder ansvar

För att fylla ordet med meningsfullt innehåll tänker vi ansvar – vilket tar oss till våra handlingar. Hållbarhet är för oss inte en separat fråga, det är en livscykel som styr vårt dagliga arbete.

Vi tror på kraften i mänskliga möten genom att stärka lokalsamhället, öns kultur och natur. Vi efterfrågar och väljer produkter med minsta möjliga miljöavtryck för att slita på jordens resurser så lite som möjligt.

Självklart fossilfria transporter så långt det går, vi är petiga med sopsorteringen och ser till att våra uttjänta saker lever vidare genom att sälja dem på loppis.

Hållbarhet

Hållbarhet är för oss mer än ett ord, det är något vi lever med och bär med oss i allt vi gör för att skapa meningsfulla och minnesvärda möten mellan människor.

10 tips för ett hållbart event

Att skapa hållbara konferenser och kick-off events är inte bara en trend, det är ett viktigt steg mot att minska vår påverkan på miljön. Genom att vara medvetna om våra handlingar kan vi göra evenemang mer hållbara och samtidigt leverera en framgångsrik upplevelse för deltagarna. Här är 10 tips för att skapa hållbara event som sätter fokus på både konferenser och kick-off events.