Vi hjälper dig skapa upplevelser

Fixare och visionärer

Vi är ett gotländskt eventbolag med 15 års erfarenhet av branschen. Det har gett oss ett unikt kontaktnät med de vassaste underleverantörerna på ön. Vi är experter på möten och upplevelser och vet vad som behövs för att sticka ut. Hos GoGotland hittar du fixare och visionärer med en lokalkännedom som gör att vi kan lova att ni får en upplevelse utöver det vanliga. Vi har även en lokal förankring i Åre och fjällvärlden där flera av våra tidigare arrangemang har haft sin hemvist.

Speciellt stolta är vi över vårt samarbete med Gotlands Museum som ger oss förtroendet att erbjuda Visbys medeltida miljöer som eventkuliss för de företag som kommer hit till Visby. Varje år skapar vi upplevelser som bygger relationer, bättre team, varumärken och som ger minnen för livet. Det handlar om 100-tals middagar, mingel, teambuilding och andra event i våra medeltida ruiner, torn och platser i Visby innerstad. 


goGotland ägs av Robin Malmqvist, en ung gotländsk entreprenör och ägare till en företagsgrupp med iVisby Tryckeri AB som stabil mittpunkt. Utöver event så hittar ni även ett boktryckeri och ett fastighetsbolag i gruppen.


Hållbarhet är inte en separat fråga för oss utan något som finns i vår ryggrad. I bolagsgruppen har vi sedan 80-talet jobbat för jämlikhet och jämställdhet, att stärka det lokala och öns kultur och natur. Det här visar sig bland annat genom att delar av vår personal är hjältar som har högre trösklar in på arbetsmarknaden, att vi har jämställda styrelser och ledningar, att vi börjat jobba cirkulärt och är transparanta med allt vi gör.


Kontakt:
0498 21 33 33Nina Pettersson

Projektledare Almedalsveckan

nina@gogotland.se

Karin Pettersson

Projektledare

Anette Kahl

Projektledare

Morgan Sjöström

Projektledare

Emelie Ahlin

Operativ Chef

Ingela Cederlund

Ekonomichef

Michelle Wong

Produktägare - Digitala miljöer

Therése Lindström

VD

Robin Malmqvist

Ägare