goGotland söker Operativ Chef - vikariat

Vi är öns ledande eventbolag. Varje år planerar och arrangerar vi stora som små event för stora och små nationella och internationella företag. Vi visar stolt upp vår ö och har fokus på att våra kunder skall få uppleva den magiska känslan av öns alla årstider.


Just nu söker vi en erfaren ledare som kan kliva in och leda verksamhet och personal under 1 års tid med start 1 februari 2023. Under året kommer vi att lägga till fler destinationer, utveckla nya koncept och hantera mer än 200 event.

Vi söker dig som operativt kan driva utveckling och dagliga aktiviteter, har erfarenhet av att planera större projekt och drivs av att utveckla människor och affärer. Du samarbetar med och rapporterar till Vd och har ett team med projektledare, kommunikatör och administrativ personal som du ansvarar för. Efter vikariatet finns det stora möjligheter att stanna kvar i andra roller inom den företagsgrupp som goGotland tillhör.

Vi jobbar för en jämlik och hållbar arbetsplats och upplevelse för kunden. Hos oss är det viktigt att man trivs, får utrymme och kan känna sig delaktig i den kvalitet vi är kända för att leverera.

Om du tycker det här låter som en kul utmaning så skicka din ansökan senast 31 oktober 2022 till goGotlands VD, Therése Lindström. Email: