Vi skapar möten, events och reLATIONER

Konferens på gotland

Upptäck det ultimata valet och lägg er konferens och företagsevent på Gotland! Med sin unika kombination av naturlig skönhet, historisk charm och moderna faciliteter, har Gotland blivit en toppdestination för konferenser och events av alla slag. Hos goGotland specialiserar vi oss på att arrangera framgångsrika möten och events som ger en oförglömlig upplevelse för ditt företag. Utforska vårt speciella kulturella och historiska arv och låt oss hjälpa dig att skapa en evenemangsupplevelse som kommer att imponera på alla deltagare!

Möten & Event

Att resa till Gotland är som att resa utomlands, med särpräglad natur, kultur och historia som inte liknar något annat i Sverige. Ön är känd för flera stora återkommande event, Almedalsveckan och Medeltidsveckan. För oss som jobbar i besöksnäringen är dessa event två av årets absoluta höjdpunkter.

Gotland, ett resmål likt ingen annan i Sverige, lockar året runt med sitt unika kulturella och naturliga arv. Hos oss kan du dra nytta av öns skönhet och kulturella rikedom för att skapa minnesvärda möten och events som kommer att engagera och inspirera. Från ledningsmöten till produktlanseringar och modefotograferingar, vi har expertisen och resurserna för att göra ditt evenemang till en succé.

konferens visby

Planerar du en konferens? Upptäck Visby – den ultimata platsen för ditt företagsevenemang. Med sin charmiga medeltida stadsmiljö och moderna konferensanläggningar, erbjuder Visby en unik upplevelse för deltagarna. Utforska historiska platser, njut av lokala delikatesser och låt kreativiteten flöda i denna inspirerande stad. Med vårt breda utbud av aktiviteter och faciliteter, är Visby det perfekta valet för att skapa minnesvärda och produktiva möten. Kontakta oss idag för att arrangera din Visby konferens och låt oss hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt evenemang.

Konferens med Aktivitet

Vill du lägga till en extra dimension till din konferens? Vi erbjuder skräddarsydda paket med aktiviteter som kommer att göra din konferens minnesvärd och produktiv. Från teambuilding-övningar till äventyrsaktiviteter, vi skapar ett program som passar dina behov och önskemål. Våra professionella arrangörer tar hand om allt, så att du kan fokusera på att få ut det bästa av ditt möte. Kontakta oss idag för att planera din konferens med aktivitet och skapa oförglömliga upplevelser för dina deltagare.

lokala experter

Med 15 års erfarenhet i branschen har vi ett unikt kontaktnät vilket gjort oss till en ledande eventbyrå på Gotland. Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för en oförglömlig konferens och skräddarsy den så den passar just er!
Speciellt stolta är vi över samarbetet med Gotlands Museum som ger oss tillgång till Visbys medeltida miljöer som arena för företag och grupper.

När vi arrangerar en fördrink med ljus- och ljudshow i en kyrka från 1200-talet får ordet mässa en ny innebörd. Vi har genomfört hundratals företagsmiddagar, kongresser, bröllop, events och möjliggjort teambuilding för företag i medeltida ruiner.

Gotland har de vackra unika miljöer som passar utmärkt för de delar av konferensen som inkluderar utomhusaktiviteter och gemensamma upplevelser som ni kommer pratat om långt efter att ni är hemma igen.