Vi skapar relationer

kickoff för företag på gotland

Välkommen till Gotland för den ultimata kickoff-upplevelsen!
Letar ert företag efter en eventbyrå som kan leverera en minnesvärd kick-off på denna fantastiska ö?
Med 15 års erfarenhet i branschen har vi ett unikt kontaktnät vilket gjort oss till en ledande eventbyrå på Gotland och är det perfekta valet för er. Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för en oförglömlig kickoff och skräddarsyr den så den passar just er och ert event!

teambuilding för företag

Vi har en gedigen erfarenhet av att arrangera framgångsrika kick-offer och events som sätter en positiv ton för era anställda. Vi förstår vikten av att skapa en inspirerande och engagerande upplevelse som ger deltagarna möjlighet att koppla av, samarbeta och känna sig motiverade inför framtida utmaningar.

Vår expertis sträcker sig över hela spektrumet av evenemangsplanering, från att hjälpa er att välja den perfekta platsen och logistiken till att skapa anpassade program som passar era specifika behov och mål. Genom att kombinera vår lokalkännedom och vårt nätverk av samarbetspartners på ön kan vi erbjuda er en kick-off som utnyttjar Gotlands unika egenskaper på bästa sätt.

Gotland är känt för sina vackra stränder, historiska platser och mångfald av aktiviteter. Med vår hjälp kan ni dra nytta av dessa tillgångar och skapa en minnesvärd kick-off-upplevelse för ert företag. Från teambuildingaktiviteter på stranden till spännande äventyr i medeltida ruiner och gotländska matupplevelser – möjligheterna är oändliga!

När vi skräddarsyr kickoffer och konferenser använder vi oss av en bra kombination av Visbys världsarv och Gotlands magiska natur och aktiviteter runt om ön.

Vi hjäler er med helheten

– Boka och administrera resa

– Hitta och boka bästa boendelösningen

– Boka in era konferenspass i bästa möjliga miljö

– Ordna med middagar och kvällsunderhållning

– Bagagehantering eller andra saker som underlättar för er vistelse