Almedalsveckan 

27 juni–1 juli 2023

Vi är redo att hjälpa dig i Almedalsvimlet. Vi kan Visby som vår egen ficka och hos oss får du hjälp med allt praktiskt kring din organisations medverkan under Almedalsveckan.

Lyckas med Almedalsveckan

Vi hjälper dig att planera och genomföra allt det praktiska kring dina seminarier, debatter, föreläsningar och event under Almedalsveckan. Med över tio års erfarenhet av att projektleda event under en av de roligaste veckorna på Gotland vet vi vad som behövs för att sticka ut. 

Välkommen att kontakta oss för rådgivning och en kostnadsfri offert.

Lokaler och eventytor nära Almedalen

Behöver du och din organisation eventytor med toppläge? Vi har tillgång till en rad lokaler i Visby innerstad, bara ett stenkast från Donners plats och Almedalen. Oavsett om du ska arrangera ett mingel för upp till 1 200 personer eller ett event för ett mindre sällskap har vi platsen som hjälper dig att göra intryck: allt från privata trädgårdar, platser i hamnen eller medeltida ruiner. Givetvis har alla våra lokaler gångavstånd till Almedalen.

Vi håller ihop dina trådar

Våra erfarna projektledare kan följa er hela året, eller enbart inför och under själva genomförandet av ert event under politikerveckan. Vi tar hand om allt det praktiska så att du och din organisation kan koncentrera er på era budskap, på att bygga nätverk och knyta kontakter. Med tio års erfarenhet av Almedalsveckan har vi all kunskap som behövs för att ni ska kunna vara helt trygga i det praktiska arrangemanget av era event. Vi hjälper till med:

  • Lokaler
  • Projektledning
  • Teknik
  • Tält och plats för detta
  • Catering 


Din guide till Visby

Vi är ett gotländskt företag och kan Visby som vår egen ficka. Därför har vi också det kontaktnät som krävs för att ni ska känna er trygga med ert evenemang och deltagande under Almedalsveckan. Precis som ni vill vi att er publik kommer ihåg er även när ni har kommit hem. Därför jobbar vi med öns vassaste underleverantörer som tillsammans med oss skapar upplevelser som bygger relationer, varumärken och minnen.